Què és el Projecte Momo


El PROJECTE MOMO és una iniciativa dels pares i mares de sisè de l’Escola La Roda de Terrassa. La finalitat és  preparar un espectacle amb l’obra de Michael Ende conjuntament pares/mares, fills/filles i mestres, per ser representat a un teatre de la ciutat; per tant, és una proposta oberta a tots els ciutadans. La recaptació es destinarà al Banc dels Aliments, bé mitjançant una aportació econòmica o una donació d’aliments.


El repartiment consta de 73 persones en total, algunes amb intervencions molt puntuals i sense text i altres amb personatges més centrals dins l’argument de l’obra. L’equip de direcció està format per l’Amàlia Sancho i en Xavier Morte.
L’equip tècnic està organitzat en les següents comissions: finances, comunicació, escenografia, construcció d’escenografia, vestuari, música, regidors, tècnics de so/llums, tramoistes, apuntadors, transport i making-of.


Paral·lelament als assajos, que es duen a terme els dissabtes i alguns dies entre setmana, a l’escola es treballarà la cançó amb la mestra de música. Així mateix, també en l’àmbit acadèmic es farà, en el context dels Jocs Florals, un concurs de cartells de l’espectacle.


Els assajos s’han començat aquest mes de desembre i ja està establerta la planificació fins a l’estrena de l’espectacle, a començaments del mes de juny . També tenim enllestit el calendari pel que fa a l’escenografia (disseny i construcció), atrezzo, vestuari, música i difusió.