L'objectiu solidari


La finalitat del PROJECTE MOMO és la de preparar un espectacle amb l’obra de Michael Ende conjuntament pares/mares, fills/filles i mestres, per ser representat a un teatre de la ciutat; per tant, és una proposta oberta a tots els ciutadans. La recaptació es destinarà al Banc dels Aliments, bé mitjançant una aportació econòmica o una donació d'aliments.
Creiem que en els moments actuals en que la crisi s´està estenent de forma implacable en tots els àmbits de la societat, és important no deixar pas a la indiferència  i al pensament  “a mi no em toca, encara”  i elaborar propostes que com a persones i com a ciutadans ens facin conscients i solidaris envers la situació de precarietat que pateixen molts terrassencs .
El nostre món és un lloc difícil i cada cop més estrany per aquells que l´habiten. Els valors essencials van ser desterrats ja fa temps per donar pas a una materialització progressiva de la vida. Som una societat que molt sovint només ha utilitzat el discurs dels diners per definir-se, tant en la bonança com en la crisi. Però encara resta un gran camí per arribar a una societat més justa, d'igualtat d'oportunitats i de somnis. S´ha de voler, s´ha de desitjar... Per això pensem que aquests petits actes són tan importants; accions d’'homes i dones compromesos fora de les convencions o de les directrius establertes.
El teatre sempre ens ofereix  aquesta altra mirada sobre la vida, perquè el teatre és un lloc de reflexió i d'emocions compartides.