dijous, 2 de maig del 2013

Assaig 2ª part


Recordeu que el proper diumenge 5 de maig hi ha el primer assaig sencer de la segona part, que va de l'escena 5 de l'acte 2 a l'escena 8 de l'acte 3.

Esteu tots convocats a les 11:00h.

A les 10:00h, abans del passi sencer,  treballarem les escenes 2 i 3 de l'acte 3.

Us demanen la màxima puntualitat. Obrirem la porta a l'hora i no tornarem a obrir-la fins que acabem. Heu d'entendre que no ens podem passar l'estona obrint i tancant.

A les escenes 7 i 8 de l'acte 3, hi ha tot de personatges paralitzats, i també grups d'homes grisos que van apareixent de fons, però que no tenen text. Estaria bé que poguéssiu venir aquest diumenge per anar provant les situacions.  Es tracta del Sr. Fusi (Rafa Clemente), Nicola (Nuri Ventura),  Nens: Adrià, Paula, Pau Clemente, Pau Granado, Andrea Granado, Nacho Font, Cesc Cañavate, Arnau Sanz. Si és massa just, i ja teniu plans, no passa res, però el proper assaig de la segona part, el dia 26 de maig, sí que serà necessari que hi sigueu tots!!

Recordeu, també, portar el vestuari i tots els elements necessaris per al personatge: cigarreta, barret i americana (en el cas dels homes grisos), tant aquest diumenge com els dies que us toqui assajar. Ja sabeu que no és el mateix dur un objecte a la mà o no dur-lo, anar vestit de carrer o de personatge... 

Finalment, dir-vos que a la pestanya "Assajos", hem penjat la planificació dels assajos de dilluns a divendres del mes de maig.

Apunteu-vos-els a l'agenda de seguida i si teniu cap problema, ens ho comenteu amb el màxim d'antelació.

Això és tot!!!!
Ja queda menys!!!
Ànims!!! Cada dia ho feu millor!!!!

Una abraçada,
Amàlia Sancho
Xavi Mortre