dimarts, 2 d’abril del 2013

APUNTEU-VOS LES DATES IMPORTANTS


Hola a tothom!!!


Tot seguit teniu una sèrie de dates que hauríeu d'apuntar-vos a l'agenda o a on sigui, perquè són SAGRADES!!!!

Això vol dir que seran dies clau del procés i que caldrà que hi siguem tots, sense excepció. Si algú de vosaltres ja preveu que no hi podrà ser, si us plau, que ens ho comuniqui ara i ja veurem quina solució trobem.

Són assajos de la primera i de la segona segona part per separat, i després assajos generals de totes dues parts seguides.

Si algú només surt a la primera part, o només a la segona part, els dies 19 i 26 de maig només caldrà que vingui el dia de l'assaig de la part on surti. PERÒ els dies 2, 8 i 9 de juny HI HEM DE SER TOTS!!!!!!!

Penseu que el dia de la representació serem tots a l'escenari i hem d'organitzar molt bé (perquè som molts!!!) el lloc on ens estarem esperant fins que sortim a escena i el lloc on ens quedarem fins que sortim a saludar. I això només ho podrem acabar de quadrar en els assajos generals.



Diumenge 7 d'abril - assaig 1ª part (de 10:00h a 14:00h)

Diumenge 21 d'abril - assaig 1ª part ESCOLA

Diumenge 05 de maig - assaig 2ª part ESCOLA

Diumenge 19 de maig - assaig 1ª part ESCOLA

Diumenge 26 de maig - assaig 2ª part ESCOLA

Diumenge 2 de Juny - assaig general ESCOLA

Dissabte 8 de juny - assaig general TEATRE ALEGRIA (tarda)

Diumenge 9 de Juny- Funcions al Teatre Alegria  (12:00h i 18:00h)

Divendres 14 de Juny - Cloenda del projecte Momo-CENTRE CÍVIC Francesc Macià

Les hores ja les anirem concretant amb temps, però compteu que els diumenges els assajos seran pel matí. I recordeu que el dia 9 de juny farem DUES FUNCIONS, una a les 12:00h i una altra a les 18:00h.

Pel que fa a l'assaig del 7 d'abril, a les 10:00h, caldria que portéssiu el vestuari que heu trobat del vostre personatge o  d'altres.

El temps avança i el projecte Momo cada cop és més gran... Les escenes creixen poc a poc. Si podeu, no deixeu de repassar el text, recordar les intencions del vostre persontage i els moviments que fa.

Finalment, dir-vos que la primera setmana d´abril us farem arribar la programació d´assajos de cap de setmana Abril-Maig , així com la de dilluns a divendres fins a la meitat de maig.

Esperem que estigueu disfrutant d'aquest parèntesi vacacional. 
DESCANSEU I ARREPLEGUEU MOLTA ENERGIA!!!!!!!   LA NECESSITAREM!!!!!!!

Una abraçada ben forta!!!!
Amàlia Sancho
Xavi Morte