dimecres, 17 d’abril de 2013

Diversos

Assajos


El proper diumenge 21 d’Abril tenim assaig general de la primera part a les 11:00h !!!!

Recordeu portar el vestuari del personatge. És important assajar amb el que finalment ens vestirem. Per a qualsevol qüestió relacionada amb l'obtenció i recerca de vestuari us heu d´adreçar a la Mercè Solano: <m.solano@coac.net>

Tots els nens: Pau Clemente, Nacho, Santi, Pau Granados, Arnau Sanz, Ot, Manu, Cesc, David Jiménez i Albert Paloma estan convocats a les 10:00h, cadascun amb el vestuari que han de portar o amb peces que tingueu i que poden anar bé a altres companys: pantalons curts sense gaires butxaques, samarretes a ratlles, tirants, camises, armilles de jersei...

També us volem comentar que el dissabte 20 d'abril, a les 16:30, mentre uns estiguem assajant, tots els que pugueu podríeu ajudar a acabar la construcció de l'escenografia.

Voldríem felicitar-vos per l'assaig del diumenge 7 d'abril!!!!! Per ser el primer assaig de la 1ª part va estar molt bé. També us volem agrair la vostra atenció i respecte envers la gent que estava passant la seva escena.

Recordar-vos que és important que aneu repassant el text. Ens queda poquet i és necessari fer treball a casa, vosaltres i els vostres fills/ filles. Vam veure el diumenge que el text no es diu exactament com està escrit; estaria bé que féssiu un repàs per acabar de fixar-lo correctament . 

* * * * * * * * * * * * * *

El temps


Veureu que hem afegit una pestanya nova amb el nom de "Referències al temps", on hi anirem penjant les referències literàries que altres autors fan sobre el tema del PROJECTE MOMO, o sigui EL TEMPS.

Tot això gràcies a la col·laboració del Josep Maria Casasús (pare del Biel).